Isnin, 31 Julai 2017

Skandal 1MDB: Kerajaan Umno@BN kena bayar RM5.2 bilion sebelum akhir tahun ini ??!

KANTONG DANA MANA yg bakal jadi mangsa nak bayar semua tu ??!

Inilah penangan #1MDB yg dicipta oleh Najib Tun Razak..

Akhirnya perjanjian telah dicapai antara semua pihak pada prosiding timbang tara di Mahkamah Timbangtara Antarabangsa London baru2 ini.

Di bawah syarat Penyelesaian, IPIC akan menerima sejumlah AS $ 602,725,000 menjelang 31 Julai 2017 dan jumlah selanjutnya sebanyak AS $ 602,725,000 menjelang 31 Disember 2017.

KENAPA BERITA INI LANGSUNG TIADA KELUAR DI MEDIA MASSA DI MALAYSIA ??!

KENAPA kerajaan BN cuba nak sorok pendedahan ini daripada tatapan rakyat..?

JANGAN RISAU.. Hasil kutip cukai GST dah lebih RM40 bilion setahun. Bijak tak Najib.. Sbb itulah cukai GST tergesa2 nak diluluskannya sblom terbongkarnya Skandal Kewangan Terbesar Dunia 1MDB itu !!

2 ulasan:

 1. KABAR BAIK! KABAR BAIK!

  Untuk mengenalkan diri dengan benar,
  Ibuku SUSAN dari [SUSAN BOWMAN LOAN COMPANY]

  Saya adalah pemberi pinjaman pribadi, perusahaan saya memberikan pinjaman segala jenis dengan suku bunga 2% saja. Ini adalah kesempatan finansial di depan pintu Anda, terapkan hari ini dan dapatkan pinjaman cepat Anda.

  Ada banyak di luar sana yang mencari peluang atau bantuan keuangan di seluruh tempat dan tetap saja, tapi mereka tidak dapat mendapatkannya. Tapi ini adalah kesempatan finansial di depan pintu Anda dan dengan demikian Anda tidak bisa melewatkan kesempatan ini.
  Layanan ini membuat individu, perusahaan, pelaku bisnis dan wanita.
  Jumlah pinjaman yang tersedia berkisar dari jumlah pilihan Anda untuk informasi lebih lanjut hubungi kami melalui email:

  Susanbowmanloancompany@gmail.com

  BalasPadam

PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP DENGAN KOMEN YANG MENYALAHI UNDANG-UNDANG MALAYSIA