Jumaat, 23 Jun 2017

Tarik Balik Perlantikan Isa Samad, Sebagai Pemangku Pengerusi SPAD

Oleh Mazlan Aliman
Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan(ANAK) mengingatkan YAB Perdana Menteri, jangan ulangi kesilapan besar dengan melantik Tan Sri Isa Samad sebagai Pemangku Pengerusi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Darat(SPAD)
Sejarah telah merakamkan bagaimana penyenaraian FGV di Bursa Malaysia dan perlantikan Tan Sri Isa Samad sebagai Pengerusi Felda dan FGV adalah suatu malapetaka yang membawa bencana kepada kehidupan masyarakat Felda. Berbagai pihak berpandangan mengenai ketidakwajaran penyenaraian FGV di Bursa Malaysia dan membantah keras perlantikan Tan Sri Isa Samad sebagai Pengerusi Felda dan FGV.
YAB Perdana Menteri bukan sahaja mengabaikan segala bantahan, tapi ' HARAM JADAHKAN ' peneroka yang menentang penyenaraian FGV di Bursa Malaysia.
Terkini, Tan Sri Isa Samad dan isterinya telah pun di panggil memberi keterangan di SPRM selama 4 jam berhubung siasatan mengenai FGV. Jika diandaikan, Tan Sri Isa di dakwa di mahkamah oleh SPRM, bukankah ia aib YAB Perdana Menteri?
ANAK tidak pasti apa istimewanya Tan Sri Isa Samad, di ketika intergritinya sangat dipersoalkan oleh masyarakat Malaysia; hari yang sama beliau meletakkan jawatan sebagai Pengerusi FGV, lantas dilantik pula sebagai Pengerusi SPAD!

2 ulasan:

 1. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
  Saya HANDAYANI ingin berbagi kpd teman semua…tentang Angka Togel Yang Di Berikan Ki HAJAR DEWANTORO, Awalnya saya sedikit ragu tetapi saya sangat membutuhkan bantuan, dan saya coba hub ki HAJAR DEWANTORO
  Alhamdulillah saya bisa di bantu oleh beliau, pertama beliau memberikan angka 4D kpd saya, dan angka itu saya pasang,, awalnya saya tidak percaya ketika teman saya memberikan kabar, kalau angka yg aku pasang benar-benar keluar, dan saya menang 570juta, berkat bantuan ki HAJAR DEWANTORO.,
  Saya ucapkan banyak terima kasih kepada ki HAJAR DEWANTORO yang telah meluangkan waktunya untuk saya, konsultasi dengan ki HAJAR DEWANTORO selama ini benar benar sangat luar biasa…. Selain hebat, ki HAJAR DEWANTORO juga punya keahlian banyak. seperti, minyak penarik uang Pesugihan,, Santet,, Penarikan dana ghaib,, Pelaris,, dan Pelet,,
  Info: Buat Teman yang Pengen Merubah Nasib Silahkan..
  Hub: Ki HAJAR DEWANTORO Di:082-188-463-467.
  ATAU KLIK DISINI

  BalasPadam
 2. Saya setuju. Pengerusi yang gagal patut bersara aje, balik main cucu.

  BalasPadam

PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP DENGAN KOMEN YANG MENYALAHI UNDANG-UNDANG MALAYSIA