Rabu, 28 Jun 2017

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri 2017 Parti AMANAH di Kota Bharu 29 Jun 2017

KOTA BHARU – 29 jun 2017: Parti Amanah Negara (AMANAH) akan menganjurkan Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri 2017 pada 29 Jun 2017 bersamaan 5 Syawal 1438H, bertempat di Dewan Perniagaan Cina, Kota Bharu, Kelantan, bermula dari jam 11 pagi hingga 3 petang.
Selain pelbagai juadah disediakan, majlis berbentuk kenduri rakyat ini akan diisi dengan pelbagai acara seperti persembahan kebudayaan, ucapan dan sesi beramah mesra bersama pemimpin.
Kelantan dipilih menjadi tuan rumah yang kedua bagi Rumah Terbuka Aidilfitri pada tahun ini setelah Selangor berjaya menganjurkannya pada tahun lalu. Pemilihan Kelantan adalah berasaskan sambutan keahlian dan penubuhan kawasan serta cawangan AMANAH yang begitu memberansang sekali. Kelantan juga adalah salah sebuah negeri tumpuan bagi AMANAH pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) nanti.
Seluruh kepimpinan tertinggi AMANAH akan hadir pada majlis ini sementara kepimpinan tertinggi Pakatan Harapan yang terdiri daripada Parti Keadilan Rakyat (Keadilan), Parti Tindakan Demokratik (DAP) dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) dan Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) juga turut diundang untuk sama-sama bertandang ke Kota Bharu.
Orang ramai dari pelbagai kaum dan agama dijemput hadir untuk memeriahkan sambutan ini.
Siput Kedaya Dalam Perahu
Buah Berangan Dari Kembayat
Sambut Raya Di Kota Bharu
Bawa Kenangan Sepanjang Hayat

“Pakat mari blako adik kakok”
#AmanahDemiNegara

1 ulasan:

  1. SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259 ATAU KLIK SITUS KAMI PESUGIHAN TAMPA TUMBAL NYATA

    BalasPadam

PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP DENGAN KOMEN YANG MENYALAHI UNDANG-UNDANG MALAYSIA