Ahad, 20 November 2016

10 gambar terbaik Bersih 5

10 gambar terbaik yang dipilih sempena perhimpunan Bersih 5 pada 19 November 2016.
1. BERSIH-BERSIH... Presiden Amanah, Mohamad Sabu memberikan ucapan di hadapan puluhan ribu penyokong Bersih 5.1. BERSIH-BERSIH... Presiden Amanah, Mohamad Sabu memberikan ucapan di hadapan puluhan ribu penyokong Bersih 5.
2. BERSIH... seorang gadis Cina yang menyertai perhimpunan Bersih 5 melaungkan Bersih dengan penuh semangat.2. BERSIH... seorang gadis Cina yang menyertai perhimpunan Bersih 5 melaungkan Bersih dengan penuh semangat.

3. KLEPTOKRASI... Seorang peserta Bersih 5 menaikkan sepanduknya di perhimpunan Bersih 5.3. KLEPTOKRASI... Seorang peserta Bersih 5 menaikkan sepanduknya di perhimpunan Bersih 5.
4. SELFIE...Tun Dr Mahathir mengambil gambarnya sendiri di perhimpunan Bersih 5.4. SELFIE...Tun Dr Mahathir mengambil gambarnya sendiri di perhimpunan Bersih 5.
5. IKONIK...Peserta perhimpunan dengan bangganya berdiri di depan Menara KLCC semasa perhimpunan Bersih 5.5. IKONIK...Peserta perhimpunan dengan bangganya berdiri di depan Menara KLCC semasa perhimpunan Bersih 5.
6. SALAM... Orang ramai berebut-rebut bersalam dengan timbalan presiden Amanah, Salahudin Ayub selepas selesai perhimpunan Bersih 5.6. SALAM... Orang ramai berebut-rebut bersalam dengan timbalan presiden Amanah, Salahudin Ayub selepas selesai perhimpunan Bersih 5.
7. LAUT KUNING...Puluhan ribu peserta Bersih 5 yang berhimpun di perkarangan KLCC membentuk lautan kuning.7. LAUT KUNING...Puluhan ribu peserta Bersih 5 yang berhimpun di perkarangan KLCC membentuk lautan kuning.
8. SETUJU... Peserta Bersih  mengangkat tangan tanda setuju di atas cadangan pemimpin mereka dalam himpunan Bersih 5.8. SETUJU... Peserta Bersih mengangkat tangan tanda setuju di atas cadangan pemimpin mereka dalam himpunan Bersih 5.
9. KLEPTOKRASI...Antara poster yang dinaikkan di himpunan Bersih 5.9. KLEPTOKRASI...Antara poster yang dinaikkan di himpunan Bersih 5.
10. SOLAT ZOHOR... Para peserta Bersih 5 yang beragama Islam menunaikan solat Zohor berjamaah semasa menyertai himpunan Bersih kali ini.10. SOLAT ZOHOR... Para peserta Bersih 5 yang beragama Islam menunaikan solat Zohor berjamaah semasa menyertai himpunan Bersih kali ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP DENGAN KOMEN YANG MENYALAHI UNDANG-UNDANG MALAYSIA